Verzendbeleid

Levering

Wanneer krijg ik mijn bestelling?

Gewoonlijk duurt het 3-7 dagen om een bestelling uit te voeren, waarna deze wordt verzonden. De levertijd is afhankelijk van uw locatie, maar kan als volgt worden geschat:

 • VS: 3-4 werkdagen
 • Europa: 6–8 werkdagen
 • Australië: 2-14 werkdagen
 • Japan: 4–8 werkdagen
 • Internationaal: 10-20 werkdagen

  Waar wordt mijn bestelling vandaan verzonden?

  We werken met een on-demand orderafhandeling bedrijf met faciliteiten over de hele wereld!

  Moet ik inklaringskosten en btw betalen?

  De Europese Unie heeft bepaald dat, vanaf 1 juli op alle pakketten vanuit buiten de EU, BTW moet worden betaald. Afhankelijk van de vervoerder worden er ook nog afhandelkosten in rekening gebracht. Bij PostNL is dit 4-7 euro. DHL brengt nog geen afhandelkosten in rekening. HOTsnapbacks is niet verantwoordelijk voor deze kosten.

  Mijn bestelling zou er nu moeten zijn, maar ik heb hem nog steeds niet. Wat moet ik doen?

  Voordat u contact met ons opneemt, kunt u ons als volgt helpen:

  • Controleer uw verzendbevestigingsmail op eventuele fouten in het afleveradres
  • Vraag uw lokale postkantoor of ze uw pakket hebben
  • Ga langs bij je buren voor het geval de koerier het pakket bij hen heeft achtergelaten

   Als het verzendadres correct was en het pakket niet op het postkantoor of bij je buren is achtergelaten, neem dan contact met ons op via info@hotsnapbacks.com met je bestelnummer.

   Als u een fout in uw afleveradres heeft gevonden, kunnen we u een vervangende bestelling sturen, maar de verzending is voor uw rekening.

   Bestellingen

   Hoe worden uw producten gemaakt?

   Wij werken met een print-on-demand dropshipper. Ze hebben locaties over de hele wereld, dus afhankelijk van waar u zich bevindt, worden uw bestellingen gemaakt en verzonden vanuit de faciliteit die dit het meest efficiënt kan doen!

   Hoe volg ik mijn bestelling?

   Je ontvangt een tracking link via e-mail wanneer je bestelling wordt verzonden. Als je vragen hebt over je tracking of verzending, stuur ons dan een bericht op info@hotsnapbacks.com.

   Ik heb een verkeerd/beschadigd product ontvangen, wat moet ik doen?

   Het spijt ons als het door u bestelde product beschadigd is aangekomen. Om ons te helpen dit snel voor u op te lossen, kunt u ons binnen een week een e-mail sturen naar info@hotsnapbacks.com met foto's van het beschadigde product, uw bestelnummer en eventuele andere details over uw bestelling. We komen dan zo snel mogelijk bij je terug met een oplossing!