Retourneren

Retourneren & Ruilen

Retourneren:

We vinden het belangrijk bij Hotsnapbacks dat je tevreden bent met je aankoop. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Echter, we zouden het fijn vinden om te weten wat de reden van terugsturen is om het productomschrijving waar mogelijk is te verbeteren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen naar Hotsnapbacks. Gedurende deze termijn kun je datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kun je het product uit de verpakking halen, maar niet als de verpakking een verzegeling bevat.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer 3,95 (brievenbuspost) 6,95 (pakketpost) per pakket binnen Nederland, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Als je gebruikmaakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – als redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer teruggestuurd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@hotsnapbacks.com.

Voeg bij het terugsturen het onderstaande formulier volledig ingevuld toe. Retournering wordt aanvaard indien het product in originele staat, ongedragen en ongewassen en in originele verpakking teruggestuurd wordt. Let op dat de artikelen op redelijke en deugdelijke manier zijn verpakt en beschermd bij retourzending i.v.m. het voorkomen van transportschade en zorg voor voldoende frankering. We zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten op voorwaarde dat het product al goed retour ontvangen is.

We kunnen geen artikelen aannemen die niet aan het bovenstaande eisen voldoen.


Uitzonderingen retourneren

- Producten die in de sale zijn verkocht
- Producten die naar uw specificatie gemaakt zijn, zoals op maat gemaakte producten / custom-made orders
- Cadeaubonnen


Modelformulier Herroepingsrecht


Retour adres:

Hotsnapbacks
Rondeel 80
3831 SZ Leusden
(geen bezoekadres)


Ruilen

Ook de mogelijkheid tot ruilen willen we van goede service zijn bij Hotsnapbacks. Is het artikel te groot of te klein, of is het niet wat je had verwacht en je ruilt liever voor een ander artikel? Ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur is bij ons altijd mogelijk indien het artikel nog beschikbaar is. Ook voor een ander artikel is dit geen probleem. Bij een ruil zijn onze retour regels van toepassing, wat inhoudt dat je het artikel in dezelfde staat retour stuurt zoals je deze hebt ontvangen.

Stuur ons een email naar info@hotsnapbacks.com en geef aan dat je het artikel wilt omruilen. Zodra we het artikel goed hebben ontvangen zullen we kosteloos het nieuwe artikel opsturen. Je betaalt alleen de retourkosten en je maakt geen nieuwe bestelling aan.